Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du på jakt efter en utmanande och lärorik roll? Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

De söker nu dig för sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på denna enhet. Mottagningsarbete samt telefonrådgivning förekommer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete..

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Goohm MF Gæsjnodxuia Auyjså
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rhvyyæwbqk be iib eh Aåjbålst
Region/kommun
Stockholm/Båaoånpd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka