Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Verksamheten erbjuder grundläggande vård, vilket är den typ av vård som normalt inte kräver sjukhusets resurser eller utrustning.

Detta inkluderar exempelvis förebyggande hälsokontroller, vaccinationer, enklare provtagning och diagnos, behandling av mindre skador och sjukdomar, samt rådgivning om livsstil och hälsa. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Be oss om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi gärna upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!..

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uvimg TX Xænitpnvxjc Pumyåvkh
Tidsperiod
31-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xgjjæowq Efko c ebgbi VUCNKVFSN
Region/kommun
Stockholm/Daqigslpo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka