Agila söker distriktssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vårdcentralen söker en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården! Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Denna mottagning har förutom vanlig verksamhet även astma- och allergimottagning, diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocial konsultation, laboratorium, vaccinationsmottagning samt hemsjukvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Sjuksköterskejobb via Agila distriktssjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som distriktssjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rhmdy SQ Låxukvhnfsa Ræuwctgv
Tidsperiod
12-15
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ånoiotmmcpthoo fd hfb gc Chdgkmpcb
Region/kommun
Stockholm/Dsrskevaf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka