Vi söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du redo att anta en spännande och givande utmaning? Då har jag goda nyheter för dig! Just nu finns det en fantastisk möjlighet att bli en del av ett dynamiskt och engagerat team på en väletablerad vårdcentral som söker en ytterligare sjuksköterska till sin verksamhet.

I detta spännande uppdrag kommer du att vara involverad i vanligt primärvårdsarbete, vilket innefattar undersökningar, bedömning av hälsotillstånd och behandling. Du kommer att vara ansvarig för att ta hand om enklare åkommor såväl som kroniska sjukdomar, vilket ger dig en mångfald av patientfall att hantera och utmaningar att lösa.

Verksamheten letar efter dig med liknande arbetserfarenhet.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som distriktssjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kopma AE Sænthncflsn Cåxdqkr
Tidsperiod
31-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uvueobilxb hg bec fe Bopqfmgax
Region/kommun
Stockholm/Phihrcliy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka