Agila söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Detta uppdrag är lämpligt för dig som trivs med att arbeta självständigt och känner dig säker i din professionella roll.

Verksamheten är i behov av en distriktssköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här kommer du att bli en del av ett dedikerat och erfaret team som strävar efter att erbjuda bästa möjliga vård till sina patienter.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera vanliga arbetsuppgifter såsom såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomar och i alla åldrar.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila distriktssjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som distriktssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mwagd VW Cæyxhvfqeij Gjgvqmydibj
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kkfrnyltnxomyyq eT, h yu bhb fa Plsboocew
Region/kommun
Stockholm/Uncciqqhx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka