Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Vill du bidra till att äldre får den vård de förtjänar och behöver? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna avdelning är specialiserad på att ge vård till äldre människor med inriktning stroke och kognitiv medicin. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom geriatrik.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter arbetar tillsammans i team för att ge en så heltäckande vård och omvårdnad som möjligt.

Verksamheten söder dig, legitimerad sjuksköterska, som har tidigare erfarenhet kring geriatrik.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nvtvqtknaweskushmmhgvb gbd i
Tidsperiod
9-23
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Igaycvayges Bkhopif Såxkæsjx
Region/kommun
Stockholm/Næoqånar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka