Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Stockholm

Till detta uppdrag söker vi dig som är prestigelös, flexibel och en självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Patienterna här vårdas för livshotande hjärt-, kärl- och lungsjukdomar, samt neurologiska sjukdomar som kräver övervakning och avancerad behandling. På avdelningen görs många akuta medicinska utredningar och mindre operativa procedurer.

Uppdraget riktar sig till dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta sjuksköterskejobb som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, intensivvårdssjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Læfndfldoejwdu YWHM/XWE
Tidsperiod
6-9
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mloovsmkohrmu af bfdee Xcggstmug
Region/kommun
Stockholm/Qckjwbilh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka