Bemanningstjänst för intensivvårdssjuksköterska i Stockholm

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna intensivvårdsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Intensivvårdsavdelningen på detta sjukhus arbetar med högspecialiserad intensivvårdvård. Avdelningen består av vårdgolven CIVA och NIVA. Hit kommer patienter som har svåra sjukdomstillstånd, till exempel de som varit med om ett trauma, hjärtstopp, skallskador, svåra infektioner eller har genomgått ett omfattande kirurgiskt ingrepp.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Sjuksköterskejobb hos Agila intensivvårdssjuksköterska

I rollen som intensivvårdssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qamvejurdi Dejxr Gf:id GRBI / RUWR
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqwntksqægxk h bbe eh Vrrghwdje
Region/kommun
Stockholm/Hbxuxntsg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka