Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Stockholm

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna intensivvårdsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Intensivvårdsavdelningen på detta sjukhus arbetar med högspecialiserad intensivvårdvård. Avdelningen består av vårdgolven CIVA och NIVA. Hit kommer patienter som har svåra sjukdomstillstånd, till exempel de som varit med om ett trauma, hjärtstopp, skallskador, svåra infektioner eller har genomgått ett omfattande kirurgiskt ingrepp.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som intensivvårdssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fkdpvsmepd Vbxuu Kb:ci AEQM / CWJV
Tidsperiod
39-43
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wdaybunkåqwv b iba bc Brspkxybt
Region/kommun
Stockholm/Kunhdiita
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka