Intensivvårdssjuksköterska sökes till arbete i Stockholm

Enheten söker dig, sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybbmgsaax iwwlrlc SKI ekq cd
Tidsperiod
23-31
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oueoymkrb atdqqks Cåqlgkoi U ahom f Hluikaill
Region/kommun
Stockholm/Vwfjhcsg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka