Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Är du redo för nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka uppdraget på denna trevliga verksamhet.

Avdelningen är en avancerad och högteknologisk enhet som vårdar patienter med akut hjärtsvikt, samt patienter som genomgått hjärt- och lungkirurgi.

Personalen som arbetar här är specialistutbildade sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter, undersköterskor och kuratorer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wgxmvmxmxi Fwugf Qi:fc Vamkwpporhkogync, YSUXG
Tidsperiod
36-44, 49-52
Efterfrågad kompetens
Intensivvård, Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet), Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
owmvvbcndi Bkpco ciccf Pcbsn
Region/kommun
Stockholm/Vgibk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka