Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Är du redo för nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka uppdraget på denna trevliga verksamhet.

Avdelningen är en avancerad och högteknologisk enhet som vårdar patienter med akut hjärtsvikt, samt patienter som genomgått hjärt- och lungkirurgi.

Personalen som arbetar här är specialistutbildade sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter, undersköterskor och kuratorer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Revycxsvcu Ekktb Af:ih Hymccuewupanskty, OCVVG
Tidsperiod
36-44, 52
Efterfrågad kompetens
Intensivvård, Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet), Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
vhptrojolh Kawvd hhibg Byaty
Region/kommun
Stockholm/Ioyce
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka