Bemanningsjobb för kardiologi i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Under vårdtiden övervakas patienternas hjärtrytm med kontinuerlig EKG-övervakning och man genomgår ofta olika typer av undersökningar som t ex ultraljud av hjärtat.

Inom ramen för avdelningen utförs bland annat elkonverteringar av förmaksflimmer, pacemakeroperationer, medicininställning på grund av rytmrubbningar och elektrofysiologiska undersökningar och behandlingar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom kardiologi.

Välkommen in med din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, kardiologi, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dabqsrgla rfviruk Alæxwootkcspxl iaw ad
Tidsperiod
47-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad) eller Kardiologi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Blksncåfpx h Liwclpwo
Region/kommun
Stockholm/Mmblfqosd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka