Vi söker kardiologi till uppdrag i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning hjärtintensiv söker fler medarbetare. Nu har du chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll!

Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens. I dina arbetsuppgifter ingår arbete kring hjärtinfarkt, instabil kärlkramp, hjärtsvikt, allvarliga hjärtrytmrubbningar eller andra akuta tillstånd.

Du som söker detta uppdrag bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som kardiologi

Att arbeta som kardiologi hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskearbete i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mjbhwppsa uepueho CVN psh ig
Tidsperiod
47-25 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad) eller Kardiologi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lnrpbiæict a Lvngtitm
Region/kommun
Stockholm/Tjofktvtv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka