Bemanningsuppdrag för kardiologi i Stockholm

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna enhet Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Här vårdas patienter med akuta hjärtbesvär som t.ex. misstänkt eller fastställd hjärtinfarkt, rytmrubbningar samt hjärtsäcks- eller hjärtmuskelinflammation. Patienterna är ofta i behov av tät övervakning och behandling.

Som sjuksköterska väntar ett spännande och utvecklande roll. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter, både självständigt och i team med övrig vårdpersonal.

Kliniken söker en sjuksköterska med kardiologivana och goda kunskaper i hjärtövervakning.

Att ta arbete som kardiologi via Agila sjuksköterskebemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som kardiologi med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhdrh Uh Jæhtbi mfcqgnl pkh.dc JCY
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gvldt Råwofjrxqa g ciaff Adwqjwbyk
Region/kommun
Stockholm/Cegseovis
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka