Agila söker kardiologi till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Hjärtmottagningen består av Kardiologmottagning, Waranmottagning, Pacemakermottagning, Arytmimottagning och Sekundärpreventionsmottagning. Samtliga kardiologspecialister som arbetar på sektionen är knutna till hjärtmottagningen och här finns även en välutbyggd sköterskemottagning. Här görs utredningar såsom 24-timmars blodtrycksmätning, långtids EKGregistrering av olika typ, icke-invasiv rytmrubbningsdiagnostik samt planerad elkonvertering av rytmrubbningar.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som kardiologi. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qgknf Wa Yåoorv oudaajj Sræxawowhvwpq
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ln Mædsvpjsre h gieic Ibtkjraww
Region/kommun
Stockholm/Vjurhnebr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka