Agila söker kardiologi till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Hjärtmottagningen består av Kardiologmottagning, Waranmottagning, Pacemakermottagning, Arytmimottagning och Sekundärpreventionsmottagning. Samtliga kardiologspecialister som arbetar på sektionen är knutna till hjärtmottagningen och här finns även en välutbyggd sköterskemottagning. Här görs utredningar såsom 24-timmars blodtrycksmätning, långtids EKGregistrering av olika typ, icke-invasiv rytmrubbningsdiagnostik samt planerad elkonvertering av rytmrubbningar.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Araxf Ud Qånlow vfpgpwo Gaådqfinlcubv
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ks Pågorwpcpw a dghef Dynilavya
Region/kommun
Stockholm/Remuwosfn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka