Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till patienterna.

På mottagningen arbetar både undersköterskor och sjuksköterskor som assisterar vid undersökningarna.

Vi utför cirka 2 500 undersökningar per år. Huvuddelen av patienterna kommer hemifrån för utredning av blodbrist eller besvär från magsäck eller tarm.

Undersökningarna utförs också på patienter som ligger inne på vårdavdelningarna på vårt sjukhus. Undersökningarna utförs av kirurg- eller medicinläkare.

Välkommen in med din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xånryyækwx nvbnhuc - Pmyytvvqdppbyxqovdl
Tidsperiod
16-52
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad) eller Kirurgi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pbrhpmftsfvogww i-cg hfbgb Puwewqpla
Region/kommun
Stockholm/Doexawiml
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka