Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Enheten söker dig legitimerad sjuksköterska för sedvanligt arbete på vårdavdelning. Eftersöker dig med vana vid kirurgisk omvårdnad och akutsjukvård samt god vana av smärtlindring av kirurgiska patienter. Gärna vana vid EDA. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsplatsens journaldatasystem TakeCare.

Avdelningen samarbetar med övriga kirurgavdelningar varför byte av avdelning kan komma att ske med kort varsel utifrån personalens erfarenhet och kompetens.

Arbetstiderna varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nbhkayrqr qbhbpch Dvlkrkh/mulqnox kgs ie
Tidsperiod
47-1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ugjibpeajéd Ropnxusb
Region/kommun
Stockholm/Ndybwlua
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka