Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som sjuksköterska? Då ska du söka till denna avdelning och bli en del av en härlig arbetsgrupp.

Här vårdas patienter med sjukdom i tjock- eller ändtarm, till exempel tarmfickor, inflammatoriska tarmsjukdomar och tarmcancer. Även patienter med hemorrojder, anala fistlar, ändtarmsframfall och svårighet att hålla avföring finns på avdelningen.

Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, avancerad smärtlindring, stomivård samt hantering av drän, infarter och katetrar.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pkraecvej eikexky Ccrrnxt ksiia lnv pss eg
Tidsperiod
47-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jætimfæghniæiwk Dptcceup
Region/kommun
Stockholm/Gvoskedu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka