Operationssjuksköterska sökes till arbete i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats.

Denna kirurgavdelning tar emot patienter i behov av såväl akut som elektiv vård. Vanliga akuta diagnoser är pankreatit, ulcus och cholecystit.

Inom den elektiva kirurgin genomförs främst galloperationer, överviktskirurgi, endoskopiska undersökningar samt gastroskopier.

I rollen som sjuksköterska ansvarar du för pre- och postoperativ vård, hanterar av drän, infarter och smärtpumpar, rondar med läkare och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgisk vård.

Du som söker detta uppdrag bör ah minst två års erfarenhet.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som operationssjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som operationssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våafxbcojkdpme Dalcghbs
Tidsperiod
4-9
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Afemhkmohbtwx de bfghh RNBFOWNSB
Region/kommun
Stockholm/Xlptlpqlw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka