Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Är du intresserad av ortopedisk omvårdnad? Då är du välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna ortopedavdelning.

Här vårdas patienter med varierande ortopediska skador, bland annat rygg- och nervsmärta, höftfraktur, kotfraktur, överarmsfraktur och axelskador. I rollen som sjuksköterska ingår pre- och postoperativ vård, avancerad smärtbehandling, provtagning, rondarbete och sedvanlig omvårdnad. Du har ett nära samarbete med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande och roligt arbete i växlande tempo.

Erfarenhet av ortopedisk vård eller akutsjukvård är meriterande.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mækhwqpieryjva Xjfybvhij dnv fe
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Scnryluksdssk ab eehia Jxdilibal
Region/kommun
Stockholm/Iegaswimp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka