Vi söker ortopedi till uppdrag i Stockholm

Är du intresserad av ortopedisk omvårdnad? Då är du välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna ortopedavdelning.

Här vårdas patienter med varierande ortopediska skador, bland annat rygg- och nervsmärta, höftfraktur, kotfraktur, överarmsfraktur och axelskador. I rollen som sjuksköterska ingår pre- och postoperativ vård, avancerad smärtbehandling, provtagning, rondarbete och sedvanlig omvårdnad. Du har ett nära samarbete med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande och roligt arbete i växlande tempo.

Erfarenhet av ortopedisk vård eller akutsjukvård är meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som ortopedi hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tåbcrnkkqhiwmm Vjkljbigo ujl ea
Tidsperiod
39
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Humdohignjdss cf caehf Bhjbsefvt
Region/kommun
Stockholm/Qwkyjoooi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka