Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas de patienter som har lungsjukdom, till exempel KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom), lungkollaps (pneumotorax) eller vätskesamling i lungorna (pleuravätska). Du blir en del av ett team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor och läkare som samarbetar nära med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Om detta låter intressant så är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ixhdnbhuj apsboyp Lxwwenkwjli bjj ba
Tidsperiod
47-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
yovjqvohp diolysi Ayqvwcjs
Region/kommun
Stockholm/Hqhfhowf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka