Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Enheten är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Verksamheten omfattar mottagning och dagkirurgi för både barn och vuxna och utreder och behandlar till exempel näs-bihålesjukdomar, öronsjukdomar, yrsel, mun- och svalg inklusive snarkning. Även hörselmätning och näsflödesmätning (rhinomanometri) utförs på plats.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Chsjpiuog Heqgnys ÅIA nndsjucylgis
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pnfkéoåauw h Qrwgvcps
Region/kommun
Stockholm/Qbxvfybhr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka