Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Här har du chansen att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus med högt internationellt anseende! Med cirka 5 500 sjuksköterskekollegor kan du arbeta för att ge vård i världsklass.

Legitmerad sjuksköterska till infektionsvård av Covid-19-patienter.

Take Care. Utbildning i skyddsutrustning anordnar sjukhuset

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ddxbmwvjuy Vxibxqiy Svxgtkxcl
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Våthpkåbqy Oggysrep
Region/kommun
Stockholm/Eqsuhxsh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka