Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. De är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Detta är en högspecialiserad dagvårdsenhet. Här får patienter medicinsk behandling för cancer i huvud-, hals-, lung-, eller hudområdet. Behandlingarna består av cytostatika eller immunologiska läkemedel. Här vårdas patienter som redan har en befintlig kontakt inom Tema Cancer.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Vana att arbeta självständigt är också meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att ta hand om din önskan.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vf:ec AJS PSO
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ta:fe VWV MQJ Cviuh
Region/kommun
Stockholm/Mhdkm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka