Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Uppdrag

Avdelningen är en allmän akutgeriatrisk avdelning. Väl inarbetade personalteam, med stor erfarenhet av den äldre människans sjukdomar och behov. Bred kompetens för att hantera alla de olika komplexa hälsoproblem som kan uppkomma vid akut sjukdom hos äldre.

Arbetstider

Dag-, kväll- samt nattpass. Schemat diskuteras vid ev tillsättning.

Kompetenskrav

Leg. Sjuksköterska

Dokumentationssystem

TakeCare

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jduoagoii rvispny Cpwkrfdti uun ba
Tidsperiod
47-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hsuwnqskd mhxvmne, ric aa, gfkf a abeif Kckefgmb
Region/kommun
Stockholm/Ghikurto
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka