Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Större sjukhus söker flera sjuksköterskor för spännande uppdrag på akutkirurgisk avdelning.

Patienterna kommer hit antingen direkt från akutmottagningen eller från andra akuta medicinavdelningar. Majoriteten av patienterna har problem med mage och tarmar, men även andra diagnos opereras här.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning såsom pre- och postoperativ vård, smärtlindring, hantering av drän och infarter, rondarbete och dokumentation.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska, gärna med erfarenhet av kirurgisk vård.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Saeadlgsvo Nnfdktmw K ge-hg Mlltunaxjei
Tidsperiod
47-3 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tæltmdåihg Wbthfrftquae iehfi Oxcaemyl
Region/kommun
Stockholm/Xkxoxaho
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka