Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Nu har du chansen att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus med högt internationellt anseende!

På denna avdelning vårdas patienter med missbruksrelaterade infektioner. De har nu behov av en sjuksköterska som kan komplettera teamet på plats.

Som sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad och arbetar i team med övrig vårdpersonal för en säker vård. Uppdraget passar perfekt för dig som är intresserad av både akutsjukvård och missbruksvård.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cblxlyxvhb Osodanjc V fh
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jåuegwægnt efbbb Jwwaiuov
Region/kommun
Stockholm/Oeixbyyd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka