Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget är på en medicinsk intermediärvårdsavdelning, en högre vårdnivå och övervaksavdelning vilket innebär att patienterna är uppkopplade på monitor. News tas ofta 24 ggr/dygn och patienterna kan ha artärnål, NIV, timdiures samt stå på potenta läkemedel som ex. Noradrenalin. Ofta fungerar avdelningen som step down från IVA.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag som kommer passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kimryfnsfc Pdwrdgek RCRQ D cc-ih
Tidsperiod
48-1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåkgxlåegp Dbudbfrhgfph ecddd Cjowrjqi
Region/kommun
Stockholm/Khnvtxiq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka