Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Denna vårdavdelning behandlar patienter med blodsjukdomar, främst patienter med leukemi. De har nu behov av en sjuksköterska som kan stärka upp teamet.

På avdelningen utreds och behandlas hematologiska bristsjukdomar samt högmaligna sjukdomar. De utför även stamcellstransplantationer. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på hematologisk/onkologisk avdelning.

Har du inte arbetat med denna patientgrupp och cytostatika så är kravet att du är van att arbeta med svårt sjuka patienter.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fnjaygfgdr Nhkcuttp Tba-id Ilhnicgpjvh
Tidsperiod
4-11
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uupfxalqåvrl a dcb ia Gkqthmpd
Region/kommun
Stockholm/Itlwskhd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka