Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och kuratorer erbjuder den individuella vården varje patient behöver. Avdelningen har 13 vårdplatser.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska och du samverkar med patienten, verksamhetschef samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter från liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jenny Britz
Jenny Britz / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xefsj Ke Kæmuoa qmjahut Hga ii/ea
Tidsperiod
2 (2023)-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eprtt Gåxnfuilfm h cgfea Vhijhenvg
Region/kommun
Stockholm/Waekswtye
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka