Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Är du på jakt efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Här möter du svårt sjuka patienter med olika sjukdomar som har behov av avancerad sjukvård i hemmet. Enheten har ett nära samarbete med sjukhusets palliativa avdelning med möjlighet att lägga in patienter direkt på avdelning.

Förutom vård i livets slutskede ges även hemsjukvård till personer med tillfällig eller kronisk allvarlig sjukdom. Som sjuksköterska blir du del av ett multifunktionellt team. Det är ett givande arbete där patientens delaktighet i sin egen vård är viktig.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
VMOO Fævtqsq Uqdm
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dghoffkxiwådhm ec ihi af ÆRWGUÅ
Region/kommun
Stockholm/Lmehrsdll
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka