Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård. Du som söker kan förvänta dig ett roligt, omväxlande och utmanande arbete med härliga kollegor.

Till intermediär geriatrikavdelning sökes en sjuksköterska för att stärka upp vårdteamet på plats. Här vårdas geriatriska patienter med varierande sjukdomar och skador.

I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Du som söker uppdraget får gärna ha ett genuint intresse av att arbeta med äldre patienter. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom slutenvård är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef/Teamsamordnare
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eommvdjmebsw mcwriwx Payannqntfjxqsutavqod Mnm ii
Tidsperiod
4-9, 13-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eyphvsxycsh yæg g bfd dh Vnjdcwbtu
Region/kommun
Stockholm/Pfinuurwn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka