Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Vill du bidra till att äldre får den vård de förtjänar och behöver?

Denna verksamhet är specialiserade på att ge vård till äldre människor och en viktig del i deras arbetssätt är att den vård de ger ska underlätta och ge ett mer aktivt och självständigt liv. På geriatriska avdelningar vårdar de patienter för bland annat infektioner, hjärt och kärlsjudomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom geriatrik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet kring geriatrik.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eygxxyxxuode dteyxkg Yvgrwvfghrtcexpwtxoyw Eqw bb
Tidsperiod
9-13
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xrcjkdgeyvy jæe g bhc fc Llofcdlqr
Region/kommun
Stockholm/Ejybvortp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka