Sjuksköterska sökes till tjänst i Stockholm

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna avdelning med inriktning kirurgi. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Avdelningen har en kirurgisk inriktning och vårdar patienter med bröstcancer, endokrina tumörer och sarkom.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat pre- och postoperativ vård, administrering av läkemedel, dokumentation samt kontakt med anhöriga och övriga vårdgivare.

De söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Geebk ldassf/ulxend Xeaxc
Tidsperiod
9
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sffuidhxuu Fodkhnifnfypxiabyxnim fgf eg Jkgnj
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka