Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Denna väletablerade vårdcentral söker en sjuksköterska till sin verksamhet.

Denna verksamhet söker sjuksköterskor för sedvanligt arbete på vårdcentral såsom såromläggningar, medicinering och provtagning. På denna vårdcentral kan det förekomma mottagningsarbete fysiskt på plats eller genom telefonrådgivning.

Erfarenhet av arbete på vårdcentral samt gärna med erfarenhet av att arbeta digitalt är meriterande.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yråxhpmxja Sæfpwxeysdd
Tidsperiod
14-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cbåpkrertythvtsk g bbbie Cmæexxrqq
Region/kommun
Stockholm/Oudtiqsq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka