Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu en medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Verksamheten söker för närvarande en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Som en del av detta engagerade och erfarna teamet, kommer du att spela en viktig roll i att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter.

I dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar och att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd, vilket ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter inom olika områden.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Opdrds Yv
Tidsperiod
28-30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qlladu Sser g hghgi PJFOEIEQUP
Region/kommun
Stockholm/Tblipulwyo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka