Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna enhet.

Enheten har 86 lägenheter fördelade på tre våningar och tre flyglar per våning. Lägenheterna är cirka 30 kvadratmeter och består av ett stort rum, ett stort badrum, pentry och garderober.

De arbetar i team med sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Tillsammans i teamet, och om möjligt också med patienternas anhöriga, planerar vi deras omsorg och omvårdnad så att de får det på sitt sätt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Yuksel
Sandra Yuksel / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Febfeued Jhåspånl
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hoafnæplvtævcf b bhg ic Pågi btjwuj
Region/kommun
Stockholm/Eåon
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka