Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som sjuksköterska? Då ska du söka till denna avdelning och bli en del av en härlig arbetsgrupp.

Här vårdas patienter med sjukdom i tjock- eller ändtarm, till exempel tarmfickor, inflammatoriska tarmsjukdomar och tarmcancer. Även patienter med hemorrojder, anala fistlar, ändtarmsframfall och svårighet att hålla avföring finns på avdelningen.

Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, avancerad smärtlindring, stomivård samt hantering av drän, infarter och katetrar.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Upbnkuwfb sivnvey Xpdsaku kqedb flp ywp ia
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fæduqfåygncåiow bfd di Frfjtxut
Region/kommun
Stockholm/Cxvmmvfc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka