Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Avdelning för komplexa gastrosjukdomar är i behov av fler sjuksköterskor. På denna högspecialiserade kirurgavdelning finns patienter som kräver avancerad omvårdnad, främst för övre buk såsom esofagus/ventrikel. På avdelningen ansvarar varje sjuksköterska för ett vårdteam bestående av en sjuksköterska och en undersköterska.

Uppdraget kräver kunskap om tracheostomi, thoraxdrän, centrala infarter, bukdrän och EDA. Avdelningen söker dig med ett intresse för gastronomi som vill ha ett spännande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ipeuckgumw Diidjrbt S ce
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåxhjoæsxt ac fgd ai Lrxkxuka
Region/kommun
Stockholm/Kmocwauu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka