Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Avdelning för komplexa gastrosjukdomar är i behov av fler sjuksköterskor. På denna högspecialiserade kirurgavdelning finns patienter som kräver avancerad omvårdnad, främst för övre buk såsom esofagus/ventrikel. På avdelningen ansvarar varje sjuksköterska för ett vårdteam bestående av en sjuksköterska och en undersköterska.

Uppdraget kräver kunskap om tracheostomi, thoraxdrän, centrala infarter, bukdrän och EDA. Avdelningen söker dig med ett intresse för gastronomi som vill ha ett spännande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dtnoidrxqw Sedkawaw K bb
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tæcomtåvvm hg ibh ae Oliecxgp
Region/kommun
Stockholm/Neiameou
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka