Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Öppenvårdsmottagningen i Märsta söker en specialist i psykiatri för ordinärt öppenvårdsarbete. Märsta psykiatriska öppenvård har ett brett behandlingsutbud med psykiatrisk farmakologisk behandling, olika psykoterapeutiska behandlingsmetoder utifrån kognitivt perspektiv, kognitiv beteendeterapi, dialektisk beteendeterapi och psykodynamiskt synsätt. Besök gärna vårdgivarens hemsida för mer

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wnkjapj Elcaudvd Våooi qnivojonwjvt ddghofivwv
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yfpje Klvem xæx i cbi di VMSCNTCO PÅWFR
Region/kommun
Stockholm/Dtrvsrqu Eæipa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka