Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamhetsområde internmedicin på detta stora akutsjukhus söker fler sjuksköterskor till sina avdelningar. Här möter du patienter med varierande internmedicinska diagnoser i behov av akut vård.

Arbetsuppgifterna innebär att leda omvårdnadsarbetet, göra bedömningar, läkemedelshantering, rondarbete, kontakt med anhöriga och mer. Ett roligt, lärorikt och spännande arbete på en trevlig arbetsplats.

För att söka detta uppdrag behöver du ha minst två års erfarenhet av yrket. Verksamheten söker dig som har vana av akutsjukvård.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåtwcwacuvofhj Colnsulpnwr egu bg
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rfdipibsvcfgu df aci eg Klnkrskra
Region/kommun
Stockholm/Eysgfeaeh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka