Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Söker du en arbetsplats som är fylld av spänning och händelserikedom, där du får möta patienter med olika vårdbehov? Då är det här uppdraget perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du utför såromläggningar, administrerar enklare medicinering, utför vaccinationer och tillhandahåller telefonrådgivning. Du kommer att ha möjlighet att bidra till patienternas välbefinnande och ge dem den vård och stöd de behöver för att återhämta sig och bibehålla sin hälsa. Denna roll kommer att erbjuda en varierande och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och hjälpa patienter på olika sätt.

Verksamheten söker dig som har gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården..

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ujs Eæxxftfreyh Awfbvlmsvmi GL
Tidsperiod
28-29
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yexrålæeyf fb fhe eb ULFQVULLUDI
Region/kommun
Stockholm/Uovrexcae
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka