Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Är du ute efter en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att möta patienter med varierande vårdbehov? Då är det här uppdraget något för dig!

Ditt ansvarsområde kommer att omfatta sedvanligt primärvårdsarbete, vilket innebär att du kommer att hantera både akuta och tidsbokade patientbesök. Här kommer du att möta en mångfald av patienter med olika sjukdomstillstånd och i alla åldrar

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom primärvårdsarbete..

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gggltyocl Rr
Tidsperiod
30-31, 33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwaygeqhm. d-e edd ci ÆDXVOÆ
Region/kommun
Stockholm/Sfihihnan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka