Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Verksamheten söker dig för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten.

Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på både särskilt boende samt hemsjukvård. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens.

Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Yuksel
Sandra Yuksel / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Khvrvvdje/WBW/Oarvjibnngurvgp
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gaælkpeswarqtnd aK baf cg Iæiuwvåxvr
Region/kommun
Stockholm/Gåeroiåsag
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka