Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Hos denna verksamhet finns det 58 lägenheter fördelade på 5 avdelningar med både somatisk och demensinriktning. Vid paviljongen finns 24 lägenheter fördelade på 3 avdelningar med demensinriktning. Här arbetar du utifrån brukarens individuella behov och önskemål tillsammans med dina kollegor där ni planerar och organiserar omvårdnaden på bästa sätt.

Arbetstider enligt överenskommelse vid tillsättning, fördelaktigt ju mer tillgänglighet du kan erbjuda!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Whqnjyb Gaytyo
Tidsperiod
22-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mylvcekædem ac gdi af Byvaæ
Region/kommun
Stockholm/Cxhbå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka