Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Är du ute efter en dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Då är detta uppdraget för dig! Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som sjuksköterska att utveckla din kompetens och bli en del av ett stimulerande arbete.

Verksamhetens främsta mål är att säkerställa att varje patient erbjuds en högkvalitativ och trygg vård samtidigt som de får ett respektfullt och professionellt bemötande. Som sjuksköterska spelar du en central roll i att uppnå detta mål genom att ta ansvar för omvårdnaden, hantera läkemedel och samarbeta med andra vårdgivare.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknade arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kycew ANEN - Locfi
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æswkswfbfkryv d ebaci Jvnjhbmjlgeg
Region/kommun
Stockholm/Navqxbhcd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka