Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Denna väletablerade vårdcentral söker en erfaren och engagerad sjuksköterska till sin verksamhet. Där erbjuds du en flexibel och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att möta patienter med olika sjukdomstillstånd.

Vårdcentralen har ett starkt team av professionella medarbetare från olika yrkesgrupper som tillsammans strävar efter att ge bästa möjliga vård till patienterna.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vrgmrdvtq eænewoefsmr
Tidsperiod
27-28
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Inviyrcjuxjdlh gb, gålusi i hgg fh Lnvhtkrsc
Region/kommun
Stockholm/Xgtpqykbv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka