Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du intresserad av att bli en del av ett fantastiskt team där fokus ligger på att erbjuda enastående vård? Då har du kommit rätt! Vi söker en engagerad sjuksköterska till vår arbetsplats, där vi värdesätter god vård och ett trevligt arbetsklimat.

Verksamheten letar efter dig, en engagerad sjuksköterska med ett specifikt intresse för demensdiagnoser. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detta område, så är det definitivt en merit som de värdesätter.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eqæbisaeqgbhrc
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Chusgårahvkba g ede de Ajrfjæ
Region/kommun
Stockholm/Qylfjå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka