Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Enheten hjälper vuxna och barn (över åtta dygn) med till exempel:

• misstänka frakturer

• hjärnskakning

• sårskador

• plötsliga magsmärtor

• akuta allergiska problem.

Vi söker nu dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetstiderna för uppdraget varierar, exakt schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsplatsens journaldatasystem TakeCare. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef/Teamsamordnare
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rtop Eåbqpqi AAMD
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jfldmtraaw måpes gf dibge Yhayn
Region/kommun
Stockholm/Kmble
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka