Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

På denna arbetsplats väntar en spännande utmaning för dig som är intresserad av att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård!

Här kommer du att samverka med patienten, boendepersonal, verksamhetschef på boendet samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten. Arbetsplatsen präglas av ett gott samarbete och en gemensam strävan efter att erbjuda högkvalitativ vård.

Som sökande förväntas du ha tidigare erfarenhet av hemsjukvård och arbete inom äldreboende..

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qqvtrylod Xwscoæmpc delymhbtåtw/sbjcbwpc
Tidsperiod
24-26
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kebpåkvirssme e C ifg gd Exavpæhdk
Region/kommun
Stockholm/Reipjåjbp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka